– Nye Superblink er både moderne og kul

VI TESTER SUPERBLINK: David Pletten Aasgard er Sambåndets testpilot i nye Superblink.

«Nye Superblink» fremstår i ny drakt og overgikk alle mine forventninger. Superblink er moderne, med et fresht utseende. Konseptet er enkelt, en virtuell verden for barn mellom 6 og 13 år, med enkelt språk og gøyale utfordringer. Superblink har et bredt utvalg av gjøremål på den nye siden. En kan spille spill, lese nyheter fra Superblink, administrere en «avatar» og skrive på veggen til venner. For alt en gjør, så tjener en gullmynter som en igjen kan bruke på å oppgradere avataren og rommet sitt. En enkel måte å vinne gullmynter og diamanter på er via spillene som er tilgjengelig på nettstedet.

LÆRERIKT I SUPERBLINK
Superblink har i tillegg til å være et sosialt møtested for barn også laget sitt eget «Superpedia». Her kan en lære mer om skapelsen, syndefallet og Jesu fødsel. I tillegg til Superpedia er det både lydklipp med andakter og film om skapelsen, syndefallet og Jesu fødsel tilgjengelig på nettstedet. Det er også morsomme filmer, som en kristen tryllekunstner som gjør magiske triks, og Linkus (maskotten til Superblink) på togtur og på sykkel.

TYDELIG KRISTENT FOKUS
Superblink er et nettsted for kristne og ikke-kristne barn, med tydelig kristent fokus. En kan stille spørsmål og få svar, en kan skrive inn bønner, og en får spille spill med kristent fokus. Det er en relativ enkel oppbygging på siden, og det er enkelt å navigere. Dessverre stopper den rullerende menyen på toppen av skjermen før den når de «kristne» alternativene, og den unge journalisten som skulle prøve seg fram på nettstedet, brukte en dag før han forstod hvordan dette fungerte. Dette trekker ned inntrykket av den nye siden.

TILPASSET SMARTBRETT OG TELEFON
Relanseringen av Superblink førte også til at flere plattformer ble tilgjengelig å spille fra. Nettstedet funger nå også på nettbrett og mobiltelefoner. Erfaringen fra å teste ut nettsiden på Iphone var god, og de løste godt problemene med en bred meny og en smal skjerm. Menyen var mulig å «scrolle» seg bortover på, slik alt ligger til rette for en når en trenger det.

Alt i alt virker Superblink å være et flott tilbud hvor barn kan boltre seg i trygge omgivelser med artige spill og aktiviteter, samt med mulighet for bibelopplæring. Helhetsinntrykket er godt!

LES OGSÅ: Totalrenovert Superblink

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] LES TEST: – Nye Superblink er både moderne og kul […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.