Oslo: Kjører buss til jubileumsfeiring

Svein Bjarne Aase skal sørge for at folk fra Sunnhordland og Haugalandet kommer seg på Marit og Irenes jubileumsfeiring i Oslo. Han ser frem til flott feiring.

Svein Bjarne Aase er ikke bare engasjert i Indremisjonssamskipnaden. Han er også bussjåfør og blir brukt som sjåfør i Si-Reiser. Når turoperatøren arrangerer busstur fra forskjellige steder i landet til Marit Stokken og Irene Krokeide Alnes’ 40-årsjubileumsfeiring i Oslo, er Aase med som sjåfør. Han skal frakte folk fra Sunnhordland og Haugalandet til jubileumsfeiringen.

Busstur
− Jeg gleder meg! På turene til Si-Reiser er det andakt og sang i bussen, og vi forteller om stedene vi kjører forbi. Vi prøver å skape et godt fellesskap. Det er alltid god stemning på turene, sier Aase.

Han ser også frem til å være med på jubileumsfeiring.

− Det blir fine samlinger i Oslo med byguiding, jubileumskonsert og mulighet til å gå rundt i Oslo på egen hånd.

Evangelisttjeneste
− Hva slags forhold har du til Marit og Irene?

− Jeg har vært på mange møter med dem og hatt fine opplevelser, sier Aase, som ønsker å fremheve tjenesten til Stokken og Krokeide Alnes.

− Marit og Irene har stått i en rik tjeneste der de har fått bety mye for mange og hatt en viktig funksjon. De har stått i en evangelisttjeneste. Jeg ønsker å løfte det frem som tjeneste. Det er ikke mange omreisende evangelister igjen i landet. Det er viktig å markere den tjenesten og nådegaven. Jeg skulle gjerne sett at flere unge fikk den tjenesten og nådegaven.

Rik velsignelse
− Hvorfor har vi ikke så mange evangelister lenger?

− Misjonsnorge har endret seg de senere årene. De omreisende evangelistene er det ikke mange av. De har en egen evne til å komme nær folk. Vi ser hva det skaper i bygdene. Mange har tatt imot Jesus. Det har vært til rik velsignelse.

Bussen Aase skal kjøre, har plass til cirka 50 personer. Han vet ikke om bussen er full, men de som er interessert i å være med, må henvende seg til Si-Reiser.

—– —– —– —- —- —-

Marit Stokken og Irene Krokeide Alnes runder i år 40 år som sangevangelister. Dette blir markert med en jubileumsturné 24. oktober til 2. november med tema ”gi til framtiden” der inntektene går til bibelskolen på Bildøy.
sambåndet.no følger turneen med en ny artikkel for hvert sted.
Sakene blir publisert kl. 06 den aktuelle dagen. Følg med!

p-marit-stokken-og-irene-krokeide-alnes-2

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.