Bibelcampen i godt spor

Leirsjef Anja Ulveseth Heggen melder om god oppslutning på Lyngdal Bibelcamp.

– Første uken har vært flott med gode bibeltimer, kveldsmøte, forsangere som har sunget både solo og ledet oss flott i allsangen, forteller Ulveseth Heggen.

De teller ikke antall på Bibelcampen, men ifølge Ulveseth Heggen har de vært mellom 150 – 200 stykker på møtene og på torsdag var det cirka 180 stykker som var på barnesamling.

God oppslutning
– Fredag, lørdag og søndag var jeg ikke der, men regner med at det da var passert 200 med god margin. Det var også god oppslutning i ungdomscamp med gode samlinger der også.

Ulveseth Hegen vil også skryte av KVS Lyngdal.

– Alt var lagt godt til rette for oss fra KVS Lyngdal drift sin side også.

Den første uken på Bibelcampen har Erik Furnes og Aud Karin Ringvoll hatt bibeltimer og kveldsmøter. Hauge-team og Anne Lise Haddeland med band har stått for sang og musikk. Det har også vært konserter med familien Fjalsett og Mette og Roger Sørensen.

Variert program
– Hva er nytt når det gjelder drift og program?

– Vi har ikke noe nytt i år. Variert program har vi hvert år, drift justerer rutiner men har ingen «revolusjonære» endringer i år. Vi føler vi er inne i et godt spor.

På fjorårets Bibelcamp var det brann på anlegget.

– Brannen har ingen innvirkning på årets camp, fra vår side. Vi har brannvakt både på dag-, kveld- og nattestid som vi alltid har hatt, forteller Ulveseth Heggen.

– Hva slags tilbakemeldinger har dere fått?

– Folk er fornøyde, velsigna og gir uttrykk for at en eller flere uker på bibelcampen varer hele året, sier Ulveseth Heggen.

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.